Team building
pe ATV

 
 

Sătul de stat la birou?

Te-ai săturat de stat la birou? Cauți ceva care să unească echipa ta? îti punem la dispozitie cele mai performante ATV-uri, pentru tine și echipa ta. Suntem pregătiti să primim grupuri de până la 8 - 10 persoane. Cu noi, adrenalina-ți va invada fiecare celulă, așadar, te așteptăm cu motoarele încălzite!

 

Munca în echipă

Munca în echipă aduce avantaje deosebite. În acest sens, team buildigul gândit de noi vă propune să vă reîncărcați bateriile alături de prieteni sau familie, să mâncați sănătos și să vă distrați activând o multitudine de jocuri sau dartsul.

 

Mănânci în mijlocul naturii

Să mănânci în mijlocul naturii, în aer curat, trebuie să-ți amintească de copilărie, de bunici sau de cel mai prețios timp petrecut alături de cei dragi. Pe lângă adrenalina pe care ți-o injectăm odată cu ieșirea cu ATVul, îți propunem un picnic pe cinste sau un ceaun savuros care îți încântă papilele gustative. Mâncarea tradițională ne#unește, iar savurată sub forma unui platou tradițional românesc- în aer liber, cu prietenii sau familia devine amintire de neuitat. Pe lângă asta, mâncarea făcută la foc mic-cu lemne și cu toți cei dragi pe lângă, garantează un ceaun desăvâșit care-ți va rămâne în minte pentru mult timp.