Închirieri ATV-
Trasee si excursii

FCR Blue Team vă pune la dispoziție ultima generație de ATV-uri. Versiunea lungă cu o capacitate pentru 2 persoane, CF Moto CForce 450L, vine echipată cu o șa pentru două persoane, spătar, mânere și scărițe pentru picioare mai înalte pentru pasager.


150 Lei/ora
 

Ce ATV-uri avem, cu ce ne plimbăm?

2 persoane

450 cm3

4 x 4

Ghid inclus

 

Despre ATV


Informaţii:

Ce vă oferim?
Închirieri ATV - FCR Blue Team vă pune la dispoziție ultima generație de ATV-uri. Versiunea lungă cu o capacitate pentru 2 persoane, CF Moto CForce 450L, vine echipată cu o șa pentru două persoane, spătar, mânere și scărițe pentru picioare mai înalte pentru pasager. De asemenea, partea din spate destinată pasagerului este puțin mai înaltă pentru a-i asigura acestuia o vizibilitate cât mai bună și o poziție cât mai comodă. Acest ATV mai dispune de bilă pentru remorcă, troliu electric și de două portbagaje față/spate din oțel. Este un ATV impunător, având un design modern. Acestea sunt ideale pentru excursiile prin natură, foarte ușor de condus.

Ghid de drumeție
Împreună cu dumneavoastră, o să fie intodeauna ghidul nostru pentru excursii și drumeții prin natură. Ghidul o să vă conducă pe cele mai tari trasee, pe cele mai aventuroase sau de ne uitat drumeții. Totodată, ghidul o să aibă grijă ca dumneavoastră să vă bucurați din plin de experiența acestor plimbări pe ATV prin Munții Ţîbles sau oricare alt traseu ales din județul Bistrița Năsăud sau România.

Echipamente