Camping și ceaun la munte
în mijlocul naturii cu ATV

 
 

Camping la munte cu ATV

Înzestrat de natură cu o frumusețe unică, spațiul nostru de campare este locul ideal in care să te relaxezi total alături de cine-ți înseninează zâmbetul. Albastrul nesfârșit al cerului, pădurea de un verde crud, pârâul care delimitează zona destinată campării și liniștea infinită- toate acestea promit o ședere bună alături de FCR Blue Team.

 

Munca în echipă

Munca în echipă aduce avantaje deosebite. În acest sens, team buildigul gândit de noi vă propune să vă reîncărcați bateriile alături de prieteni sau familie, să mâncați sănătos și să vă distrați activând o multitudine de jocuri sau dartsul.

 

Mănânci în mijlocul naturii

Să mănânci în mijlocul naturii, în aer curat, trebuie să-ți amintească de copilărie, de bunici sau de cel mai prețios timp petrecut alături de cei dragi. Pe lângă adrenalina pe care ți-o injectăm odată cu ieșirea cu ATVul, îți propunem un picnic pe cinste sau un ceaun savuros care îți încântă papilele gustative. Mâncarea tradițională ne#unește, iar savurată sub forma unui platou tradițional românesc- în aer liber, cu prietenii sau familia devine amintire de neuitat. Pe lângă asta, mâncarea făcută la foc mic-cu lemne și cu toți cei dragi pe lângă, garantează un ceaun desăvâșit care-ți va rămâne în minte pentru mult timp.